IMSP SR Orhei
home mail network
minister

Orele de lucru

 Orele de lucru:

Luni-Vineri 8:00-17:00
Sîmbătă 8:00-17:00
Duminică zi de odihnă
Telefoane de contact:
Director (373 235)218-81
Anticamera (373 235)224-48
Fax(contabilitate) (373 235)228-89
        (cancelaria) (373 235)212-54
E-Mail: srorhei@ms.md
Adresa poștală
or.Orhei, str. C. Negruzzi 85

                                                                                                                                                

  

   

                                                                                                                              

Noutăţi  Proiecte de succes în IMSP Spitalul raional Orhei

Proiecte de succes în IMSP Spitalul raional Orhei

  Proiecte de succes în IMSP Spitalul raional Orhei

La întrunirea din 4 aprilie, Agenția de Dezvoltare Regională Centru reprezentată de directorul Viorel Jardan, președintele raionului Orhei, Tudor Golub și directorul IMSP SR Orhei, Elena Palanciuc, au semnat contractul de finanțare în cadrul proiectului „Îmbunătățirea eficienței energetice a blocului chirurgical al IMSP Spitalul Raional Orhei”, în prezența specialiștilor din domeniu.

Proiectul dat prevede efectuarea lucrărilor de izolare a pereţilor blocului chirurgical, schimbarea geamurilor şi uşilor, izolarea termică a acoperișului precum și izolarea planşeului subsolului.

În cadrul întrunirii s-a pus accentul pe un obiectiv important ce constă în implementarea eficientă a proiectului pe principii de colaborare. Odată cu semnarea la etapa de inițiere și aprobarea  proiectului, părțile s-au angajat să-și îndrepte eforturile comune spre realizarea cu succes a obiectivelor stabilite în conformitate cu prevederile și condițiile de implementare.

Potrivit  D-nei Elena Palanciuc, Director IMSP Spitalul raional Orhei, în urma colaborării cu ADR Centru, se realizează  un pas în atingerea scopului de diminuare a cheltuielilor de întreținere, deasemenea atât angajații instituției cât și pacienții vor beneficia de condiții mai bune.

Valoarea totală a proiectului constituie 8 670 960,00 lei dintre care 93,08 % din suma totală reprezintă finațarea nerambursabilă acordată de Fondul Național de Dezvoltare Regională ce asigură acoperirea cheltuielilor pentru achiziții de bunuri, servicii și lucrări necesare în realizarea proiectului. Cheltuielile suplimentare în valoare de 600 mii lei, sunt alocate de către Consiliului Raional Orhei.

Datorită implementării cu succes a mai multor proiecte investiționale în colaborare cu ADR Centru, în vederea îmbunătățirii eficienței energetice, IMSP SR Orhei a reușit să devină un exemplu pentru alte instituții.